Answers

Totul Despre Dumnezeu

Daca raspunsul tau a fost asemanator urmatoarelor: “Pentru ca sunt o persoana buna” sau “Am facut mai multe lucruri bune decat rele” sau orice alt raspuns care are de a face cu ceea ce faci tu, atunci ar trebui sa accepti adevarul eliberator al Scripturilor astazi!

Primul raspuns care ar fi trebuit sa iti vina in mine ar fi trebuit sa semene cu urmatoarele: “ Sunt salvat prin har” sau “Pentru ca Isus este Domnul si Mantuitorul meu” sau orice alt raspuns care sa arate ca intelegi clar Evanghelia. Tine minte, mantuirea este un dar de la Dumnezeu pentru noi. Nu vom putea niciodata compensa pacatele noastre prin imbunatatirea propriei persoane sau prin lucruri bune pe care le facem. Putem fi mantuiti exclusiv prin credinta in Isus Cristos ca mijlcul de iertare al lui Dumnezeu. Viata vesnica incepe in momentul in care il primim cu adevarat pe Isus Cristos in viata noastra, orin credinta.

Citeste aceste versete:

"Fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Cristos, Domnul nostru”. (Romans 6:23).

"Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni”. (Efeseni 2:8-9).

"El ne-a mantuit, nu prin faptele facute de noi in neprihanire, ci pentru indurarea Lui, prin spalarea nasterii din nou si prin innoirea facuta de Duhul Sfant”. (Tit 3:5)

Mi-am cercetat inima si raman in harul Mantuitorului si Domnului meu, Isus Cristos. Da click aici.

Dumnezeu mi-a atins inima si imi rededic cu adevarat viata lui Isus Cristos astazi. Da click aici.

Vreau sa Ii dau viata mea lui Isus Cristos astazi! Da click aici.

Dumnezeu Home | Despre Noi | FAQ | Harta site
Copyright © 2002 - 2019 AllAboutGOD.com, Toate Drepturile Rezervate.